Ngerti Outdoor Stoves

Ngerti Outdoor Stoves

Ngerti More About Outdoor Stoves

Hot

Saturday, January 6, 2018

Ngerti More About Outdoor Stoves

January 06, 2018 1

Ing njaba stoves digunakake kanggo njaluk pasugatan flavorful nalika wong ana njaba. Sampeyan bisa uga cook ing pekarangan utawa njaluk supper siap nalika sampeyan njelajah alam njaba durung kanggo kabeh latihan kuwi, sampeyan mesthi mbutuhake open air kompor. Ekspresi "kompor" nyinggungaken piranti masak ingkang dipunginakaken kanggé masak utawi tingkat kehangatan.

Kanggo kemah utawa pejalan kaki, penting kanggo ngirim kompor udhara sing mbukak karo dheweke. Kompor masak njaba ora nyukupi amarga anget bisa diarahake minangka flames sing kontras lan mbukak. Kajaba iku, njaba kompor ngetokake wektu kurang akeh kanggo mangan panganan luwih saka gril arang. Saben wektu sampeyan ngobong arang, sampeyan banget gumantung ing kondisi njaba. Mengkono wektu sing gedhe banget yen sampeyan ngayun bali menyang papan papan, sawise dina diisi karo latihan latihan sing mbukak, sampeyan kurang konsumsi, saengga ora bisa nggawe upaya kanggo rehabilitasi arang. Kanthi cara iki, iku becik kanggo ngirim kompor udhara sing bisa mbukak karo sampeyan.

Ing wiwitan batu bara sing diisi utawa kompor kayu sing dimanfaatake, nanging amarga promosi ing inovasi, akeh varian sing luwih inventif lan fitter ing kompor masak hawa terbuka wis digawe. Kue-kue panggang sing didhisikake banget saiki saiki amarga intensitas kanggo ngobarake apa wae jenis cairan sing ora bisa diobati, contone, diesel, omben-omben utawa bahan bakar mesin liyane. Padha bisa tanpa sangu anget lan cook nourishment kanthi cepet lan gampang.

Kompor masak njaba bisa diakses kanthi akeh rencana, gaya lan wujud. Kayu-kayuan pawon yaiku pilihan sing apik kanggo wong-wong sing lelungan sing adoh. Sawetara kompor njaba ana ageng, lan bisa disampekake dening mobil, kayak, utawa jaran. Kompor luwih gedhe nyimpen bahan bakar luwih akeh lan nyurung kesiapan pirang-pirang pasugatan bebarengan.

Kompor udara terbuka sing padhet lan padhet lan digawe kanthi cara sing bisa nahan kahanan cuaca sing kasar. Wong-wong mau wis cukup ngormati lan tetep kanggo wektu sing luwih akeh, yen katon legitimately.

Kanthi cara iki, entuk kompor njaba sing cukup lan nggawe udhara mbukak sampeyan bisa nyukupi kabecikan lan kepenak!
Read More